Donati online prin PayPal
Contact . . .

Trei puiuti te cauta

 

Ziua de sambata, 10 iunie, parea o zi obisnuita in adapostul de la Glina: am ajuns, ne-am echipat, ne pregateam sa le dam cateilor mancare, nu inainte de a-i verifica pe toti la batistute si la unghii. Dau sa plec spre tarcurile din spate cand un strigat ma intepeneste: "Ioanaaaaa, avem pui in adapost!!!!!!!!!!"

Primul gand a fost sa iau toate catelele in traista si sa le duc la sterilizat a doua oara. Imi treceau mii de scenarii prin cap, niciunul aproape de realitate. Realitate, de altfel, "banala" intr-o tara in care abandonul e sport national. O persoana "de bine" abandonase langa usa cabanei 3 puiuti de caine. Nostim e ca ne invartisem pe langa ei vreo jumatate de ora fara sa ii observam.

Una dintre catelele adapostului a fost insa mai desteapta, imi vine greu sa recunosc, e vorba de Daisy, prietenii stiu de ce.
 

 

 

 


Se asezase langa o oala de la intrarea in cabana si nu se mai dadea dusa. In cele din urma, Carmen i-a sesizat insistenta, a mers sa verifice si surpriza! 3 pui caraghiosi dormeau bustean.
Sa facem prezentarile: abandonatii nostri sunt fetite, nu au mai mult de o luna, sunt blanoase, de talie mica si, lucrul cel mai important, DE ADOPTAT!!!! O prietena le-a gasit nume de scena, vedetute din desene animate : BLOSSOM, BUBBLES si BUTTERCUP.


Blossom


Bubbles

Buttercup

Nimeni nu ne intrece la nazdravanii, dar nici nu stim pe nimeni care sa doarma mai frumos ca noi. Suntem cele mai dragute, ce s-o mai lungim. Daca nu aveti inca un prieten patruped, poate va ganditi la una dintre noi! Daca aveti, poate va ganditi sa-i aduceti un tovaras de joaca: pe una dintre noi! Ca sa fim sigure ca ne gasiti, va lasam un numar de telefon si o adresa de e-mail: 0744. 884.704, ioana.tess@yahoo.com.