Home

Ziua de sambata, 6.11.2010, a inceput excelent! Vreme frumoasa, soare caldut... La ora 11 am ajuns la Patinoarul “Mihai Flamaropol”, locul de intalnire stabilit pentru campania de donatii “Papica pentru Azorica”. Deja 3 prieteni ne asteptau! Si sa nu-l uitam pe micul Pongo, care se invartea nerabdator. Apoi au venit alti prieteni, si alti prieteni, si tot asa pana la ora 2, finalul actiunii de colecta.
S-au strans 800 de kilograme de hrana uscata, 70 de conserve si 450 RON. Va multumim tuturor celor care ati venit sau ati trimis bunatati! Avem papica pentru 7-8 zile, iar Chou-Chou si Clara vor putea fi operate!
De la eveniment am plecat spre Glina. Agitatie mare, ham-ham-uri multe, scamatorii prin tarcuri, doar ca sa atraga atentia prietenilor care ne-au insotit. Dar sa vezi minune! Dupa ce au primit mancare, nu s-a mai auzit decat crantz-crantz-ghiogartz! “Catei, va pupa mama ! Sa fiti cuminti si sa va culcati devreme!” Ziua de sambata, 6.11.2010, s-a incheiat excelent! De fapt, intreaga zi de sambata, 6.11.2010, a fost excelenta! Va multumim pentru asta!
Multumim domnului Roberto Iosupescu, prietenului nostru, voluntar si fotograf. Multumim Danielei si lui Dan, Aurei si lui Cornel pentru ca ne-au ajutat cu transportul.     


 

Cateii asteapta nerabdatori papica...
Am ajuns in adapost...