Home

ARHIVA


15 iulie 2010 - Fetitele cu superputeri  
Ziua de sambata, 10 iunie, parea o zi obisnuita in adapostul de la Glina: am ajuns, ne-am echipat, ne pregateam sa le dam cateilor mancare, nu inainte de a-i verifica pe toti la batistute si la unghii. Dau sa plec spre tarcurile din spate cand un strigat ma intepeneste: "Ioanaaaaa, avem pui in adapost!!!!!!!!!!"
Primul gand a fost sa iau toate catelele in traista si sa le duc la sterilizat a doua oara. Imi treceau mii de scenarii prin cap, niciunul aproape de realitate.
Click aici... 

 

 

 


30 ianuarie 2010
Actiunea Deszapezirea


Am numit-o Actiunea Deszapezirea si i-am chemat in ajutor pe toti prietenii nostri; dupa un scurt instructaj - nu-ti lovi tovarasul de munca cu lopata, nu-i arunca zapada in cap - am purces cu mare si mic la treaba. Da, ati citit corect: am avut alaturi de noi si doua domnisoare care nu aprofundasera inca Alba ca Zapada.

Am muncit, ne-am simtit bine, iar cateii s-au bucurat de fiecare mangaiere primita. Si, bineinteles, de o masa copioasa cu supliment - conserve amestecate cu paine si servite calde.

Le multumim celor care au fost sambata (Stefan, Adi, Alexandru si Alexandra, Sorin si Marina, Razvan, Irina, Silvia, Rumina si toti ceilalti ) si ii mai asteptam alaturi de cateii din adapost.


Am inceput sterilizarea catelelor din comuna Glina


Glina este cea mai apropiata localitate de amplasamentul adapostului si este locul de unde provin cei mai multi pui abandonati langa adapost. Asa ca ne-am apucat de treaba si primele catele au fost deja returnate, dupa sterilizare si refacere la Laila. Vremea si mentalitatea localnicilor ne sunt potrivnice, dar incercam sa nu ne lasam intimidate, sa continuam acest demers.23 ianuarie 2010

Frig, frig, frig....


Frig, frig, frig, adica foarte frig. Astazi a fost ziua mobilizarii generale pentru a pune paie in toate cotetele cateilor din adapost; si pentru ca sunt 250 de caini, adica 250 de cotete de amenajat, am apelat la prietenii cateilor din Glina, si vechi, si noi. Multumim Cristi, Alex, Valentin, Vio, Raluca, Sabina pentru ajutor!

Kenzo s-a mutat

Astazi a fost o zi plina de emotii pentru Kenzo, care are de acum o noua "locuinta". Kenzo este printre cei mai cuminti si mai haiosi catei din adapost, iar de azi le are ca tovarase de tarc pe Oldie si pe Renna, doua cateluse batrane, sfioase si foarte linistite. Ca un adevarat cavaler, Kenzo le protejeaza si nu se supara cand fetele ii “fura” locul preferat: acoperisul cotetului.

Apel urgent pentru cainii din Glina si Laila
Relocarea lor = Salvarea lor

Din  cauza oamenilor ce nu-si respecta promisiunile, mutarea cateilor in grajdurile de la Fundulea n-a mai avut loc. O parte din cateii "Laila" sunt deja in Glina. Ii relocam langa ceilalti, dar si aici merge greu pentru ca ne confruntam cu multe lipsuri. Va rugam sa ne ajutati in continuare, ca sa-i scoatem pe catei cat mai repede din acel loc!A INCEPUT MAREA MUTARE! Cateii din Laila au, de astazi, o noua casuta! de Mihaela Georgescu

Libertatea inseamna putin pentru acesti catei, doar un petic de iarba si cateva mangaieri.

Sunt animale speriate, care nu au avut parte de stapan, au fost inchise intr-un adapost. Oricat de frumos, curat si parfumat este un tarc si oricata grija am avea, aceste animale sunt condamnate la inchisoare pe viata.

Am participat la mutarea cateilor din adapostul Laila intr-unul nou. Sa nu va inchipuiti in mod eronat ca e adapostul doamnnei Georgiana Vaduva, va asigur ca nu-i asa!
Click aici...