Contact . . .
Home
Despre noi
Activitate

 

In adapost
  In afara adapostului
Catei pentru adoptie
Animale adoptate
Cum puteti ajuta
Doctorul meu
Informatii utile
Sponsori
Voluntari
Povestile noastre

Activitate in adapost


Apel pentru cainii din adapostul Laila


540 de catei ramasi fara ajutor din cauza mortii premature a celei care ii avea in grija vor fi evacuati in mai putin de doua luni din locul unde au trait peste 8 ani. Acum traiesc sub supravegherea unui singur om, nu dispun de tratamente medicale, stau cate 10-12 intr-un tarc sau in grupuri de 75-100 si 150-200 catei. Asociatia noastra le asigura hrana zilnica, alaturi de oameni cu suflet. Exista un teren la 47 km de Bucuresti, un deviz pentru un nou adapost, dar nu exista fonduri pentru a putea incepe sa construim. Dorim sa dam spre adoptie cat mai multi dintre ei,"adoptie in masa" ii spunem noi. Acestia vor pleca si cu materialele necesare construirii de tarcuri.
Asteptam ideile, sfaturile si ajutorul dumneavoastra. Fara noi, aceste sute de suflete speriate si abandonate vor avea un sfarsit tragic.Cateii nimanui de langa adapostul Laila

Langa adapostul Laila sunt cateva zeci de boticuri care au nevoie de mancare si putina iubire. Bineinteles ca nu le ignoram si dorim sa vi le aducem in atentie. Din pacate, nu toate femelele s-au lasat prinse pentru a fi sterilizate. Rezultatul il puteti vedea in rubrica noastra de Oferte speciale.

La Laila o avem pe tanti Ana care ingrijeste cainii adapostului cu mult devotament. Voluntarii deja o cunosc. E o femeie cu inima buna si fara de care ne-ar fi nespus de greu. Va multumim, tanti Ana!

Actiune de deparazitare in adapostul Glina

Pe 28 februarie, impreuna cu colegele de la asociatia Robi si cu alti voluntari am deparazitat cainii. Va multumim!